En introduktion av Zelda

February 4th, 2009 | by Lethania |

Detta är en liten presentation av en av mina katter. Min först(födda)a katt. Zelda döpte jag henne till (de flesta kan nog lista ut varför). Hon är nu närmare 4 år snart (i Juni.. och ja det är sommar snart!). Huskatt från Övik.

Hon är väldigt lugn och speciell som katt. Gillar inte att bli buren alls, men när hon är bekväm med människan i fråga (kan ta en stund) älskar hon att gosa. Hon älskar att bli klappad på magen, och myst med. Hon var livrädd för män i början. Varje gång det kom en herre på besök till min längehet satt hon och stirrage argt bakom skrivbordet/dator skärmen.

Här får ni se några nytagna bilder på mattes älsklingskatt.

zelda-040209zelda-040209-2

Det är lite bråkigt här hemma, är inte helt säker att Zelda uppskattar sällskapet som hon har blivit påtvingad. Men det får vi de om tiden kan lösa.

Tags:

Post a Comment

Why ask?