EOTD. Whisper Wild Illegal

February 4th, 2009 | by Lethania |

Dagens EOTD. Bilderna är inte lika smickrade som nytagna bilder skulle varit. Detta är efter en lång dag på jobbet + träning. Det ända jag har förbättrat är inlinern på insidan av ögonlocket, skuggan är i originalskick så att säga. (De små bilderna är klickbara) Man ser på de små bilderna att skuggan har låssnat lite. Men för att vara en hel dag och genom ett spinningpass så är det inte så illa.

eotd-040209-whisper-wild-illegal-5 eotd-040209-whisper-wild-illegal-4 eotd-040209-whisper-wild-illegal-6

Det är alltså, Wild Mango på insidan av ögonlocket, ända ut till mitten. Sedan har jag Illegal på utsidan av ögonlocket, och Whisper Red som highlighter. Illegal och Wild Mango är 2 av mina absoluta favoriter. Ni får lite större bilder också

eotd-040209-whisper-wild-illegal

eotd-040209-whisper-wild-illegal-2

eotd-040209-whisper-wild-illegal-3

Väntar nu spänt på mina nya färger från Fyrinnae, MAD och Archetype. Inte för jag har hunnit använda i närheten av alla mina nuvarande provburkar och påsar.

Tags: ,

Post a Comment

Why ask?