Hänga, ligga, stå?

March 6th, 2009 | by Lethania |

Har inte bloggar på ett litet tag, inte för att jag har gett upp bloggen (det skulle i och för sig vara typsikt för mig) utan för att jag jobbat mycket, och jobba helger + kvällar gör att jag inte orkar lägga tid på att redigera bilder som skall in i bloggen. Jag har några bilder! Och det har hänt en del! Men tar allt sådant i helgen då jag har 3 dagar ledigt och har tid att ta flera kort (i dagsljus!) och redigera dem för att lägga in i bloggen.

Jag har dock  suttit och tittat på upphängningsanordningar för platt TV. Nästan alla jag hittade är för max 25 kg, och när man har en 42′ plasma så väger den mer.

Tillslut hittade jag en stadig mojäng som faktiskt håller för upp till 75 kg. Så denna kan kanske funka! Sambon vill ha TV’n högt upp, medan jag vill bli av med den stora otympliga TV möbeln vi har i vardagsrummet.

Väggfäste från Bramida.se

Problemet med denna är väl att väggen som skulle användas är en gipsskiva, och väggfästet kanske är lite svagt för detta ändamål. Trist om väggen brister eller liknande. Men min tanke var att man kunde borra fast väggfästet i en större MDF skiva, som i sin tur sätts fast i väggen så det blir en större yta mot själva gipsskivan. Sambon tycker inte detta väggfäste är värt de 1000 kr den kostar, men jag tycker nog att om man vill ha det fint får man lägga lite pengar på det!

Om vi får upp TV’n på vägen vill jag ha en snygg låg TV möbel som jag kan ha lite prydnader/blomkrukor ovanpå. Vet inte riktigt vilket träslag jag vill möblera vardagsrummet i. Får leta lite och titta mig omkring, men just går de flesta av våra pengar som läggs på inredning till köket och sovrummet.

Post a Comment

Why ask?