Behöver jag hjälp?

February 26th, 2009 | by Lethania |

Jag har nog ett problem. Lönen kom idag, och direkt är jag på MADs hemsida och försöker lista ut vad jag vill beställa!

De jag tittar på just nu är:

Ever After

Ever After

Lots Of Love

Lots Of Love

Be My Hero

Be My Hero

UR Mine

UR Fine

Charm Me

Charm Me

UR Kind

UR Kind

Sunshine

Sunshine

Heart Of Gold

Heart Of Gold

Trustful

Trustful

URA Tiger

URA Tiger

New Love

New Love

UR Great

UR Great

Ginseng

Ginseng

Sour Apple

Sour Apple

Sunstone

Sunstone

Emotions

Emotions

Charteuse

Charteuse

Chance

Chance

Evocative

Evocative

Olive

Olive

Är lite rädd att New Love är lite för lik Conjunction eller Pixie Poop från Archetype. Så den kanske jag inte beställer.

Och behöver jag egentligen 4 st nya gula nyanser? Använder knappt de jag har, men är lite kär i gult tror jag. Och hur mycket grönt kan en tjej ha. Jag undrar hur lika Olive och Charm Me är. Be My Hero och UR Fine kanske också är lite överdrivna, då jag redan har 100 olika nyanser av turkos och teal från Archetype.  Hmm svårt detta. Jag har ju redan en hel del skuggor, Speciellt gröna, men jag verkligen älskar grönt!

Post a Comment

Why ask?