Lush + PMS = <3

February 23rd, 2009 | by Lethania |

Så hade man en sådan dag igen, först skulle jag egentligen jobbat morgonpass, men mådde riktigt uselt när jag vaknade i morse. Chefen min är helt underbar och lät mig byta till ett kvällspass så lyckades slita mig ur sängen och ta mig till jobbet runt 11.

Jag får varje månad runt menstider fina odlingar av finnar i ansiktet som jag annars slipper. Detta fenomen har börjat på senaste tiden, och har aldrig lidigt av det tidigare. Jag bestämde mig därför för att ta hand om ansiktet idag när jag kom hem från jobbet och rengöra det i förebyggande syfte.

Jag älskar Lush! Först vill jag presentera Babyface. Världens bästa makeupbortagningsmedel. Jag använder den endast till ögon, mest för att jag bara sminkar ögonen. Men den är helt underbar för det syftet! Varmt rekommenderad! Sedan pealade jag ansiktet med Ocean Salt, härligt sträv och uppfriskande! Bra pealing helt enkelt. Fresh Farmacy är en tvål från Lush som skall förhindra och motverka finnar, nu får vi se om den kan leva upp till vad den lovar! Och slutligen använder jag den underbara masken A Crash Course in Skincare. Rogivange avocado och citronsaft.

fv. A Crash Course in SKincare, Fresh Farmacy, Ocean Salt, Babyface.

A Crash Course in Skincare, Fresh Farmacy, Ocean Salt, Babyface.

En bonus bild på mig i ansiktsmasken!

face1

One Response to “Lush + PMS = <3”

  1. By Johan on Feb 25, 2009

    ojoj… vackert!

Post a Comment

Why ask?