Ännu mera swatches.

February 15th, 2009 | by Lethania |

Fick mitt Fyrrinae Paket i fredags. Har swatchat dem samt några till från Archetype. Är fortfarande inte klar med alla, men vi får se när jag orkar/hinner med resten. Man kan klicka på bilderna för att se dem bättre.

Archetype först.

swatches-archetype-140209

Från vänster till höger, torra nere blöta uppe.

Hell’s Kitten, Exquisite Corpse, Chubby Skelliton, Lethe, Dark Ouija, Sly

swatches-archetype-140209-2

Integra’s Dog I, Integra’s Dog II, Dead Roses, Deep Sunsell Sea, Lacuna

Fyrinnae

swatches-fyrinnae-140209

Nijiro, Genie Lamp, Lust Bunies, Kabuki, Undress

swatches-fyrinnae-140209-2

Atomie Afterglow, Darling Misfits, Sennyo, Parental Advisory, Reforestation, Bamboo Revolution

Som väntat älskar jag Nijiro redan nu! Kanske t o m bättre än Shinkirou, vi får se med lite tid! Jag har bara så jäkla dålig fantasi så vet inte alls hur jag skall mixa de olika färgerna. Men vi får se! Kom gärna med förslag så skall jag se vad jag kan göra.

Tags:

Post a Comment

Why ask?