Fest ikväll!

February 13th, 2009 | by Lethania |

Igår fick vi en inbjudan till en födelsedagsfest ikväll! De som bjudit in oss brukar ha några fester per år där det bjuds på mat, och tårta när folk fyller år! Nu när jag går på LCHF vet jag inte riktigt hur jag skall klara mig, men kanske fuskar lite idag. Jag tycker egentligen inte om tårta, men den vit chokladmousse tårtan de brukar bjuda på är helt otroligt jättegod!

Han inte ta några bilder på dagens/kvällens sminkning. Men den är väldigt lik I Karusellens Öga’s lila sminkning här om dagen. Enda skillnaden är att jag inte har någon Glass Coffin, utan använder Frozen Charlotte som highlighter istället. Jätte fint!

Jag har hört någonstans (säkert för länge sedan) att man inte skall matcha smink med kläderna. Vad tycker ni om detta? Jag älskar att matcha kläder med sminket. Jag förstår inte riktigt varför man inte skall få göra det. Idag har jag lila leggings, och lila ögonskugga! Matcha små detaljer med sminket ger ju ett fint intryck, tycker jag.

Post a Comment

Why ask?