EOTD. Frozen Diamond Conjunction Shinkirou.

February 11th, 2009 | by Lethania |

Kunde inte hålla mig. Testade Frozen Charlotte, och Diamond Sapphire tillsammans med gamla goda Conjunction och Shinkirou.

eotd-110209-frozen-diamond-conjunction-shinkirou eotd-110209-frozen-diamond-conjunction-shinkirou-7 eotd-110209-frozen-diamond-conjunction-shinkirou-3

Frozen Charlotte blöt, länst in i innersta ögonvrån. Jag har aldrig arbetat med blöta skuggor förut, så det var en utmaning! Conjunction i mitten på ögonlocket och Diamond Sapphire längst ut samt under ögat. Alla arbetade med löt pensel.

Diamond Sapphire var riktigt riktigt svårarbetad. Är inte riktigt böjd med hur den såg ut tillslut. Men den är väldigt snygg! Måste öva mera. Kan nog få till ett bättre resultat med mera övning. Shinkirou är som vanligt highlighter. Ingen eyeliner för jag har inte tänkt behålla denna sminkning idag. Ville bara visa färgerna på ögat.

eotd-110209-frozen-diamond-conjunction-shinkirou-4

eotd-110209-frozen-diamond-conjunction-shinkirou-2

eotd-110209-frozen-diamond-conjunction-shinkirou-5

Tags:

Post a Comment

Why ask?