Köksrenoveringen går framåt!

February 1st, 2009 | by Lethania |

Vi har ett halvfärdigt kök som har väntat på att bli färdigt… Ja låt oss säga att det har väntat länge nog. Vi har pratat med hantverkare nu när nya ROT-avdraget har kommit och för att vi själva inte längre har tid/lust att göra klart köket.

Så nu har vi behövt köpa in det sista till köket. Det stora som saknas är kaklet, och köksfläkten. Kaklet hade vi nästan bestämt oss för, men vi åkte en extra gång till Kakeldax och titade, och eftersom vi den gången också bestämde oss för samma kakel som tidigare så är det nu bestämt. Det blir Indian Slate Sand från Decocer.

indian7

Vi kommer också att ha dekorationsplattorna som syns på bilden, dock inte sådär tätt ihop. Vi har ju mörkbrunbetsade skåpsluckor i köket så det kommer nog att bli jätte fint tillsammans med det beiga kaklet.

Köksfläkten vi köpte är en Elektrolux EFT60466K

Den blir nog fin i lägenheten tillsammans med allt det andra svarta vi har i köket. Skall bli så skönt att äntligen ha ett kök. Så länge som jag har bott i denna lägenheten har vi ju inte haft något, eller ett halvt kök.

Post a Comment

Why ask?