Silverrankor växer långsamt?

February 1st, 2009 | by Lethania |

Jag älskar krukväxter. I somras köpte jag en Silverranka som jag älskar. Men hade egentligen inte någonstans att ställa den. Eller hänga eller låta den klättra på väggen.

Såhär såg den ut runt Augusti 2008.

silverranka

Jag läste någonstans att Silverrankor växer långsamt. Jag vet inte riktigt om jag håller med. Såhär, efter ett halvår här och när jag äntligen hade satt upp den på väggen, ser den ut nu.

silverranka-1silverranka-2

silverranka-3

Jag har tom tagit sticklingar på den åt mamma, och ändå är den sådär lång. Innan jag satte upp den på väggen låg den i en trasslig hög mit på krukan. Den är numera stor och fin och livar upp den delen av rummet mer än jag trodde den skulle göra. Nu är det bara den där bokhyllan som skall bytas ut vid något senare tillfälle.

Post a Comment

Why ask?