EOTD. Shinkirou Glamour Conjunction.

February 8th, 2009 | by Lethania |

Efter att jag helt hade glömt bort att jag hade gjort en lila sminkning den 6/2, så gjorde jag här en till. Men vad gör det! Lila är snyggt! Mera lila åt folket!

Ville testa en av de skuggor jag inte hunnit använda ännu, Faerie Glamour från Fyrinnae.

eotd-080209-faerie-conjunction-shinkirou-6 eotd-080209-faerie-conjunction-shinkirou-3 eotd-080209-faerie-conjunction-shinkirou-5

Conjunction (från Archetype) i ögonvrån och ut till mitten, sedan Faerie Glamour på uttre delen av ögonlocket samt under. Shinkirou som highlighter. Smokey Eyeliner från EMD på ögonlocket. Borde testa andra highlighters.. Men jag älskar Shinkirou! När min MAD beställning kommer så får jag hem Whisper Opal, den skall nog passa med lila skuggor!

eotd-080209-faerie-conjunction-shinkirou

eotd-080209-faerie-conjunction-shinkirou-2 eotd-080209-faerie-conjunction-shinkirou-5 eotd-080209-faerie-conjunction-shinkirou-7

Jätte härlig sminking. Det kanske inte syns på bilderna, men gillare Faerie Glamour mycket mycker mer än jag gillade Luna Sidhe och Papaver Sonniferum. Det är skillnad på dessa färger.

Tags:

One Response to “EOTD. Shinkirou Glamour Conjunction.”

  1. By Jonna on Feb 9, 2009

    Nu har jag legat här och läst igenom hela bloggen och herregud. En stor cirkus bestående av smink, sexleksaker (jag vill inte veta!!!) och katter. Men eftersom att du är min syster hamnar du ändå på favoriter (skriv inget mer om sexlivet, snälla!!!)

Post a Comment

Why ask?